Aceasta pagina este dedicata celor mai recente produse lansate pe piata de catre partenerii nostri.

metrology-systems_aramis-srx_header_01

ARAMIS SRX – Senzorul dedicat aplicatiilor High-End

Noul senzor ARAMIS SRX este utilizat pentru masurarea 3D optica a coordonatelor, deplasarilor si tensiunilor. Acesta inglobeaza cea mai noua tehnologie ce include camere de 12 megapixeli. Avand capacitatea de capturarea a pana la 2000 de imagini pe secunda, senzorul este dedicat in special aplicatiilor high-speed. In plus, dispune de o setare suplimentara pentru aplicatiile de crash-test care permite o rata de achizitie a imaginii de 1000 de imagini pe secunda in format HD. Senzorul prezinta o inalta stabilitate, fiabilitate si usurinta in utilizare, motiv pentru care este utilizat in principal in medii si aplicatii industriale.

Noul ARAMIS SRX

ATOS Capsule

ATOS Capsule

ATOS Capsule înglobează noi concepte tehnologice alături de tehnologiile existente deja în gama High-End ATOS Triple Scan. Noul sistem de scanare high-end ATOS Capsule este dedicat obiectelor de dimensiuni mici și medii.

Beneficiind de tehnologie de ultimă generație, ATOS Capsule oferă cea mai înaltă rezoluție de scanare și posibilitatea digitizării celor mai fine detalii. Pot fi capturate până la 12 milioane de pucte de măsurare independente în decurs de 1 până la 2 secunde.
Senzorul poate fi utilizat și pe celulele de inspecție din gama ATOS ScanBox, in funcție de configurația aleasă, permite măsurarea simultană a mai multor componente. Datorită structurii și a componenelor sale, acesta asigură stabilitate procesului de măsurare.

Torque, rotational speed

T21WN

Noul traductor de cuplu T21WN masoara atat cuplul static, cat si cel dinamic, precum si viteza si unghiul de rotatie. Este solutia ideala pentru teste haptice si teste pe materiale. T21WN este configurat pentru masuratori de la 0.1 Nm pana la 200 Nm si are clasa de precizie 0.2.

Clipx

ClipX

Conditionerul de semnal de ultima generatie pentru masuratori de forta, presiune si cuplu. ClipX este dotat cu cele mai recente interfete de automatizare pentru a integra perfect dispozitivul in concepte cuprinzatoare de control. In particular, ClipX dispune de o interfata web intuitiva care permite , de asemenea, operarea la distanta, parametrizarea si diagnosticarea.

Acest produs va fi disponibil in curand. Inregistrati-va pe site-ul HBM pentru a primi mai multe informatii si pentru a citi integral articolul pentru optimizarea proceselor de productie.

Click aici pentru inregistrare.

Logo Header Menu